Βόλος: Έδωσε προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο αλλά… δεν το πήρε ποτέ

Βολιώτης είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία πώλησης αυτοκινήτου, για την οποία ενδιαφέρθηκε και έτσι επικοινώνησε με τον 45χρονο από την Αθήνα, που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απάτη, αφού έλαβε προκαταβολή 1.000€, αλλά δεν παρέδωσε ποτέ το αυτοκίνητο στον υποψήφιο αγοραστή.

Το περιστατικό της εξαπάτησης έγινε τα Χριστούγεννα του 2020 και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μετά από ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία εναντίον του 45χρονου.

Ο εξαπατηθείς Βολιώτης αφού έδωσε αρχικά τα 1.000€ περίμενε το αυτοκίνητο, αλλά όταν ο πωλητής σταμάτησε να απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματά του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε και προχώρησε σε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έρευνα και στη συνέχεια διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα του Βολιώτη ανήκει στον 45χρονο, ο οποίος τώρα καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

aftodioikisi.gr