Τραγωδία – Ξεψύχησε ο 30χρονος σκιερ που καταπλακώθηκε από τη χιονοστιβάδα

Ξεψύχησε στο νοσοκομείο των Γρεβενών ο 30χρονος άντρας, από την Αθήνα, ο οποίος μαζί με την παρέα του καταπλακώθηκε από χιονοστιβαδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, την ώρα που έκαναν snowboard. Σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούσαν επί δυο ώρες να τον επαναφέρουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα όμως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο άτυχος άντρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα, και ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο είναι κλειστό.

Στην περιοχή επικρατεί ομίχλη, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο Γρεβενών αναφέρουν πως τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους. Να σημειωθεί πως σπάνια έχουν παρατηρηθεί χιονοστιβάδες στο Χ.Κ. της Βασιλίτσας

Πέντε άτομα έκαναν snowboard εκτός πίστας στην κορυφή «Γαλανή» της Βασιλίτσας, και ενώ το το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό.

Η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε παρέσυρε τα άτομα της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο.

Οι φίλοι του όταν διαπίστωσαν ότι χάθηκε ο άτυχος νέος, ειδοποίησαν αμέσως το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, οι οποίοι αφού τον εντόπισαν μετέφεραν στο σαλέ τον άτυχο 30χρονο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Πηγή: parapolitika.gr