Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας.

Παρόντες στη σημερινή κλήρωση και ο  Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Σταύρος Τραγάνης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο συμπολίτης συμβολαιογράφος Γεώργιος Αθάνατος, οι οποίοι διεξήγαγαν με κάθε νομιμότητα την διαδικασία της κλήρωσης, η οποία ανέδειξε τους παρακάτω τυχερούς:

Νο 4227 ένα ηλεκτροκίνητο δίτροχο

Νο 2801 ένα Notebook

Νο 2189 ένα IPhone

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου Σταύρου Τραγάνη στο trikalaIN, η διαδικασία της λαχειοφόρου αγοράς είχε πολύ καλά αποτελέσματα, αντίστοιχα των προσδοκιών των μελών του συλλόγου. Τα έσοδα της λαχειοφόρου θα δοθούν για την επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας, όπως κάποτε τα Τρίκαλα διέθετε άφθονους πληθυσμούς πέρδικας, εξ ου και ο οικισμός Περδικορράχη.

Ο σύλλογος προγραμματίζει μια σειρά δράσεων για το επόμενο διάστημα, όπως η ετήσια χοροεσπερίδα που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου και η κοπή πίτας, η οποία θα λάβει και αυτή χώρα μέσα στον Φεβρουάριο. Επίσης προγραμματίζονται δύο ημερίδες, η μια για τα όπλα και τον τρόπο χρήσης τους και η άλλη για την φροντίδα των σκυλιών και την υγιεινή τους.

Η κυνηγετική οικογένεια, σύμφωνα με τον Προέδρο του συλλόγου Σταύρο Τραγάνη, είναι απέναντι σε κάθε μορφής λαθροθηρία και όσοι τυχόν κυνηγούν παράνομα, δεν έχουν θέση στο σύλλογο. Κύριο χαρακτηριστικό των κυνηγών είναι η συμμόρφωση προς τις κείμενες διατάξεις και την νομοθεσία, όπως επίσης ο σεβασμός στο θήραμα και την φύση.