Το Χριστουγεννιάτικο ΙΔΕΕΣ glam&style

xrysa0x330

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος κοσμεί το εορταστικό εξώφυλλο του περιοδικού ΙΔΕΕΣ glam& style .

Μια απολαυστική συνέντευξη μαζί του στην οποία ήταν αποκαλυπτικός & συναισθηματικός μαζί ,απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις και έδειξε πόσο χαρούμενος είναι για τη νέα ζωή του με την Υβόννη και το μωρό.Επίσης,Αρης Καβατζίκης από το Α-Ω η ήρεμη δύναμη του πρωινού ΑΝΤ1 , Ιωάννα Λίλη από το μόντελιγκ στην παρουσίαση του Μακεδονία ΤV.

Στις σελίδες του ΙΔΕΕΣ …φιλοξενούμε τα πρόσωπα ..του 2014 που ‘έχουν κάτι να πουν ,που ξεχωρίζουν για τη δράση τους, το έργο τους,την προσφορά τους στα κοινά. Νέους ανθρώπους που επιχειρούν στην πόλη, αλλά και cleebrities που μας ανοίγουν την καρδιά τους.Ένα ταξίδι στον Μύλο των Ξωτικών που μας μαγέυει κάθε φορά και περισσότερο .Και ένα πλούσιο ρεπορτάζ αγοράς το μεγαλύτερο στη Θεσσαλία για τα δώρα σας στις γιορτές .

Βασίλης Γιαγιάκος, Ευθύμης Ρεντζιάς ,Δημήτρης Παπαστεργίου, Κώστας Παρδάλης, Δήμητρα Χαβαλέ, Χρήστος Σκρέτας, Ευτυχία & Κατερίνα Σπαθή “ΕΙΚΑΖΩ”, η Συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά και τόσα πρόσωπα που μας εμπιστεύθηκαν .

Η δημιουργική ομάδα του ΙΔΕΕΣ σας εύχεται χρόνια πολλά , με υγεία και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τη νέα χρονιά. Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.
edit Αλεξάνδρα Τάμπου.

41

 

42