Ο Μιχάλης Ταμήλος “επί της υποδοχής”

FVTO99887

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος υποδέχθηκε στην είσοδο του Επιμελητηρίου Τρικάλων τον γ.γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκο Κανελλόπουλο.

Ο κ. Κανελλόπουλος είναι προσκεκλημένος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων προκειμένου να απευθύνει επίσημο χαιρετισμό στην Ημερίδα που διοργανώθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, με θέμα το νέο θεσμό της Διαμεσολάβησης σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις του Ν. 3898/2010.

Μεταξύ των κ.κ. Ταμήλου και Κανελλόπουλου έχει αναπτυχθεί μία δυνατή φιλία τα δύο τελευταία χρόνια, με τον Τρικαλινό πολιτικό να τρέφει βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπο του γενικού γραμματέα κ. Κανελλόπουλου, ο οποίος έδωσε λύσεις σε θέματα που αφορούν το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, όπως π.χ. το θέμα της σύνδεσης του κτιρίου με το φυσικό αέριο.

Επίσης, σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει κατά καιρούς από τον κ. Κανελλόπουλο στη «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ», ύστερα από πρωτοβουλίες του κ. Μιχάλη Ταμήλου και η συνεργασία των δύο ανδρών ήταν πάντοτε εποικοδομητική και επωφελής για το Νομό Τρικάλων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ο κ. Ταμήλος δεν θα μπορούσε παρά να υποδεχθεί θερμά ένα καλό φίλο και να τον καλωσορίσει στην πόλη των Τρικάλων.

.

.