Συνεχίζεται το σήριαλ «Μέρτζου» στο εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ

trikkh

Συνεχίζεται το σήριαλ   «Μέρτζου» στο εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ , μετά την πρώτη του συνέντευξη στο ράδιο ζυγός .

Δεν γνωρίζουμε και δεν καταλάβαμε γιατί βγήκε να μιλήσει, ψαρωμένος όπως σωστά σχολίασε ο δημοσιογράφος του σταθμού δεν είχε και δικαιολογημένα να μας πει τίποτα εκτός του ότι είναι ένα σοβαρό στέλεχος με εμπειρία .

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρόεδρου  του αγροτικού συνεταιρισμού προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας κ. Γιώργου Βαϊόπουλου δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει διευθυντής στην επιχείρηση κακώς ανέλαβε καθήκοντα και πως αρμόδιο όργανο για να προσλάβει γενικό διευθυντή σύμφωνα με το καταστατικό είναι η γενική συνέλευση και όχι το διοικητικό συμβούλιο και γι α αυτό το λόγο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης.

Έντονη ήταν και η παρέμβαση του μέλους του Δ.Σ. κ. Βράντζα κατά του προέδρου Κώστα Μαράβα γιατί δεν τον ενημέρωσε για την τοποθέτηση του διευθυντή. Να υπάρξει η απάντηση Μαράβα «κουφέτα θα σου στείλουμε». Θα αποφασίσουν τα δικαστήρια συνέχισε ο Βράντζας , ντροπή και αίσχος για αυτά που γίνονται εγώ με αυτόν τον κύριο δεν θα συνεδριάσω. «Κάτσε στο γραφείο σου τι ξέρεις εσύ από επιχείρηση» απάντησε ο Μαράβας .

Ξέρουν οι Τρικαλινοί ποιοι ήμαστε κατέληξαν και οι δύο. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ !!!