Στο πόδι η αστυνομία εξαιτίας μίας… κότας!

CHICKEN 375 355

Όλη η αστυνομία του Πόρτλαντ, στο Όρεγκον, ψάχνει μια κότα η οποία διέσχισε το δρόμο προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.
Απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα «γιατι η κότα διέσχισε το δρόμο και κυρίως πού βρίσκεται τωρα» καλείται να δώσει η αστυνομία του Πόρτλαντ.

Σε μία ασυνήθιστη ανακοίνωσή της η αστυνομία παραδέχτηκε ότι οι άνδρες της κινητοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, ανταποκρινόμενοι στην καταγγελία ενός κατοίκου του Λίντον ότι μια κότα προσπαθεί να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο, σε ώρα αιχμής, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Στην ανακοίνωση, που τιτλοφορείται με χιούμορ «Οι αξιωματικοί αδυνατούν να καθορίσουν τις προθέσεις της κότας», οι αρχές δηλώνουν ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το πτηνό, επισημαίνοντας όμως ότι η ελεύθερη κυκλοφορία ζώων στους δρόμους δεν είναι για γέλια, αφού μπορεί να προκληθούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και την ηχογραφημένη καταγγελία, στην οποία ο καλών διαβεβαιώνει ότι «δεν κάνει φάρσα».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιτ Σίμσον είπε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο να καλούνται αστυνομικοί για να βοηθήσουν… πάπιες να περάσουν με ασφάλεια τον δρόμο ή για να τις σώσουν εάν βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που έγινε καταγγελία για μια κότα.

Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παράτολμο πτηνό, πρόσθεσε.

newsit.gr