Άφαντος ο Κουρέτας, παρούσες οι αγκαλιές: Το πολιτικό θέατρο της Θεσσαλίας συνεχίζεται!

Η πολιτική «αποκέντρωση» και η θεωρία των αποστάσεων σε πλήρη εφαρμογή στη Θεσσαλία!
 
Η χθεσινή περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε Γριζάνο και Φαρκαδόνα επεφύλασσε μια έκπληξη για τους λάτρεις του πολιτικού παρασκηνίου. Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας έλαμψε διά της απουσίας του, πυροδοτώντας αμέσως σενάρια για στρατηγική «τήρηση αποστάσεων».
Και εγένετο η Χρύσα Ντιντή. Η Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, ως πιστή και ακούραστη αντικαταστάτρια, ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα (και τις αγκαλιές) από τη φωτιά.
 
Ενώ λοιπόν οι αναλυτές ψάχνουν να βρουν αν η απουσία Κουρέτα κρύβει κάποιο βαθύ μήνυμα, η κα. Ντιντή απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει εξαιρετικά αντανακλαστικά, όπου δεν φτάνει ο Περιφερειάρχης, φτάνει η δική της θεσμική… στοργή.
 
Τώρα που η Αντιπεριφερειάρχης κάλυψε και το «αριστερό» κενό εκπροσώπησης, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται επίσημα στην επόμενη κυβερνητική κάθοδο. Αν έρθει ο Κυρανάκης, θα πάει ο ίδιος ο κ. Κουρέτας ή θα στείλει πάλι τη Χρύσα για να τσεκάρει τις ψηφιακές αποστάσεις;