Στο πλευρό των αγροτών έμπρακτα και με απτά αποτελέσματα ο Κώστας Σκρέκας

Είναι από εκείνους τους πολιτικούς που διακρίνονται για την σοβαρότητα τους, το κύρος και την πλήρη αντιστοιχία λόγων και πράξεων, μακριά από πολιτικούς τσαρλατανισμούς και κούφια λόγια.

Ο συμπατριώτης μας Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, κάθε μέρα που περνάει στο Υπουργείο αποδεικνύει όλο και περισσότερο την πεποίθηση, πως επί των ημερών του ο αγροτικός κόσμος της χώρας έχει κερδίσει αρκετά. Βέβαια αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην ικανοποιεί όσο θα ήθελε τον ίδιο, που θα ήθελε ακόμη περισσότερα πράγματα, γεγονός όμως είναι πως με τις ουσιαστικές του παρεμβάσεις και αποφάσεις, κατάφερε σε σχετικά μικρό διάστημα να κερδίσει πολλούς πόντους εντός της κυβέρνησης και κυρίως να βρίσκεται στο πλευρό του αγροτικού κόσμου της χώρας. Πάντους που ίσως μελλοντικά του δώσουν ακόμη καλύτερη θέση μεταξύ των εκλεκτών στελεχών που είναι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι κι αλλιώς η παρουσία του Κώστα Σκρέκα στη συνείδηση του εκλογικού σώματος, είναι να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή παίρνοντας θέσεις ευθύνης.