Τελικά τι απ’ όλα είναι ο Αγοραστός; – Ο «πράσινος» Ακρίβος και ο…Ασπροπόταμος

Ησυχία δεν έχει βρε παιδί μου αυτός ο Αγοραστός…πέρα από τις ομολογουμένως πολλές καθημερινές του υποχρεώσεις ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, πέρα από τις συχνές του επισκέψεις σε πόλεις και χωριά της περιφέρειας, που τον βρίσκει τον χρόνο να κάνει και το…κομμάτι του, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…Και τι δεν τον έχουμε δει να κάνει και μάλιστα με επιτυχία, μέσα από την θέση του.

Ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, δρομέας, κολυμβητής, σέρφερ, ακόμη και…δύτης έγινε (τον είδαμε στα εγκαίνια του θαλάσσιου πάρκου της Αλοννήσου το καλοκαίρι), για να…συγκινήσει και να δρέψει δάφνες. Άλλωστε η άνετη και μεγάλη του νίκη για τρίτη συνεχόμενη θητεία στο τιμόνι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του επιτρέπει να κινείται όπου και όπως θέλει αυτός. Είναι μέσα σ’ όλα, τα έχει όλα και…συμφέρει!

Ο «πράσινος» Ακρίβος και ο…Ασπροπόταμος

Καλά στοιχεία θα λέγαμε ότι έχει δείξει από την μέχρι τώρα παρουσία του στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γαρδικιώτικης καταγωγής επικεφαλής του συνδυσμού «Θεσσαλία-Πράσινη Περιφέρεια» Θανάσης Ακρίβος.

Παρόλο που δεν τον είδαμε μέχρι τώρα ή τουλάχιστον δεν ακούστηκε προς τα έξω κάποια δημόσια τοποθέτηση του σε σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας, εκείνο όμως που σίγουρα τον ξεχωρίζει είναι οι συχνές του και ξεκάθαρες παρεμβάσεις για το θέμα της εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στα βουνά του Ασπροποτάμου, πράγμα που δεν είδαμε να γίνεται με τόσο ξεκάθαρο τρόπο από άλλους και αυτό οφείλουμε να του το πιστώσουμε.

Λίγο η καταγωγή του που κρατάει από εκεί πάνω, λίγο το ιδεολογικό του υπόβαθρο, το πάει καλά ο Ακρίβος με το συγκεκριμένο θέμα…