Σε 90 διαφορετικά σημεία επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Επιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον καθαρισμό ποταμών και την αποκατάσταση αναχωμάτων. Σε 90 σημεία συνεχίζουν να επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τον καθαρισμό ποταμών και υδατορεμάτων με την απομάκρυνση φερτών υλικών και για την αποκατάσταση και ενίσχυση αναχωμάτων και σε 131 σημεία του ορεινού και του πεδινού οδικού δικτύου, δίνοντας πρόσβαση σε οικισμούς και χωριά που το έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για μια δύσκολη επιχείρηση διαρκείας, στην οποία έχουν επιστρατευτεί όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα και προσωπικό σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας, σε σημεία όπου υπάρχει μεγαλύτερη επικινδυνότητα αλλά και δυνατότητα πρόσβασης. Τις εργασίες παρακολουθεί διαρκώς στο πεδίο των επιχειρήσεων,  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Η φωτογραφία είναι από τις σημερινές εργασίες όπου επιχειρούν 10 φορτηγά, ένας φορτωτής, μία μπουλντόζα και μία τσάπα στο ανάχωμα Παλαιοχωρίου προς την πλευρά των Μεγάλων Καλυβίων.

 

https://www.facebook.com/messenger_media?attachment_id=834586441377264&message_id=mid.%24cAAAACGDo9dSRA2oriWK0is9lMMBI&thread_id=100036208745328