Μαρίνα Κοντοτόλη στη συγκέντρωση Ηλιάδη: Είμαστε μαζί, πάμε δυνατά

Στη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού, «Τρίκαλα τόπος να ζούμε», με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ηλιάδη, έδωσε το παρών η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κα. Μαρίνα Κοντοτόλη, το Σάββατο 23/9 στο ξενοδοχείο Art Gallery.

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος, όπως και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας μίλησαν για τον οραματισμό και τις ιδέες τους για τον Δήμο συνολικά, με σκοπό -μεταξύ άλλων- να αποφευχθούν παρόμοιες, με τις πρόσφατες καταστροφές στο μέλλον. 

Στον δικό της χαιρετισμό η Μαρίνα Κοντοτόλη ανέφερε τα εξής:

 
«Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Είμαι εδώ για να μπορέσω να δηλώσω την αμέριστη υποστήριξή μου στον αγώνα σας και στην προσπάθειά σας.

Θεωρώ ότι ο αγώνας σας είναι πολύ σημαντικός
θεωρώ ότι είναι μία πολύ θετική εξέλιξη η δημιουργία του συνδυασμού σας και θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι στο πλάι σας συνεχώς και για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Οι πολίτες των Τρικάλων, η κοινωνία μας στο σύνολό της είχε πραγματικά ανάγκη μια εναλλακτική προοδευτική λύση για το Δήμο Τρικκαίων.

Ειδικά μετά την πρόσφατη θεομηνία και τις απίστευτες καταστροφές που αυτή προκάλεσε Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία .

Επίσης δε σας κρύβω ότι είναι για μένα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός ότι καταφέρατε πολίτες και στελέχη διαφορετικών κομματικών προτιμήσεων να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να επιτευχθεί η δημιουργία αυτού του συνδυασμού.

Σ’ αυτό σίγουρα συνέβαλε και ο αγαπημένος μας Αχιλλέας Οικονόμου στον οποίο νομίζω ότι αξίζει πραγματικά Ένα θερμό χειροκρότημα.

Το γεγονός ότι εγώ και ο Γιώργος που ήμασταν υποψήφιοι βουλευτές σε διαφορετικά ψηφοδέλτια βρισκόμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι νομίζω ότι αποτελεί μία πραγματική ελπίδα και δημιουργεί μία πραγματική αισιοδοξία ότι μπορείτε και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ, είμαστε μαζί, πάμε δυνατά καλό μας αγώνα».

 
Έντονος ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο προβληματισμός για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αλλά και η Θεσσαλία γενικότερα, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.