Συνελήφθη 29χρονος στα Τρίκαλα, για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης με ταχυδρομικά δέματα

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε περιοχή των Τρικάλων.

Προηγήθηκε έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω κατηγορούμενος είχε οργανώσει την αποστολή ταχυδρομικού δέματος με σημείο παραλαβής θυρίδα εταιρείας μεταφορών ταχυδρομικών δεμάτων στα Τρίκαλα.

Το ταχυδρομικό δέμα εντοπίσθηκε απ’ τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι περιείχε συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους -50- γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), μικτού βάρους -300- γραμμαρίων, καθώς και ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους -340- γραμμαρίων.

Ακολούθησε επιχείρηση σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων, στο πλαίσιο της οποίας ο 29χρονος εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (21-10-2026), σε επαρχιακή οδό, να κατέχει το ανωτέρω δέμα, το οποίο είχε παραλάβει νωρίτερα, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή του.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους -10- γραμμαρίων.

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -50- γραμμάρια κοκαΐνης, -300- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), -350- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτες, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, καθώς και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.