Πρόγραμμα αφιερωμένο στην πόλη των Τρικάλων από την Αγέλη του 3ου Συστήματος

WP 20140330 022

Το Διήμερο 29 -30 Μαρτίου 2014 η Αγέλη του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων φιλοξένησε στην Προσκοπική Εστία της Περιφέρειας, την Αγέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Καρδίτσας.

Ποιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε συνάντηση των δύο αγελών στην εστία, πορεία προς τον ζωολογικό κήπο, παιχνίδι, τραγούδι, κατασκευές, επιστροφή στη λέσχη, συνέχιση του προγράμματος που είχανε ετοιμάσει οι βαθμοφόροι των δύο αγελών και ύπνο στην λέσχη.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ήταν αφιερωμένο στην πόλη των Τρικάλων την οποία και περπάτησαν τα λυκόπουλα κατά ομάδες εξερευνώντας σημεία της όπως το Βαρούσι, ο Αγιος Νικόλαος, η κεντρική γέφυρα , το Δημαρχείο, συγκεντρώνοντας στοιχεία για το κάθε σημείο μέσα από ένα μεγάλο παιχνίδι πόλης που είχε στηθεί με τη βοήθεια των ανιχνευτών της Περιφέρειας.

WP 20140330 018

Σ’αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Αστικό Κτελ Τρικάλων για την δωρεάν διάθεση λεωφορείου ώστε να μετακινηθούν τα λυκόπουλα με ασφάλεια από και προς τη λέσχη μας.
Επίσης ευχαριστούμε και την διεύθυνση του «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» για την δωρεάν παρασκευή των γευμάτων του Σαββάτου και της Κυριακής με τα υλικά που τους προμηθεύσαμε.

Το διήμερο τελείωσε την Κυριακή το απόγευμα όταν και αποχαιρετίσαμε τα λυκόπουλα της Καρδίτσας ευχαριστώντας τα για την συμβολή τους στο όμορφο διήμερο που περάσαμε και αδιάψευστοι μάρτυρες ήτανε τα γεμάτα χαρά και ευχαρίστηση πρόσωπα των λυκοπούλων και των δύο αγελών.

.