Ο Ν. Καρδούλας προέβλεψε το αποτέλεσμα και τη διαφορά στις ευρωεκλογές

Μετά τις ακριβείς προβλέψεις μου, τόσο στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, όσο και στην εκλογή του Προέδρου της ΝΔ τον Ιανουάριο του 2016, κόντρα σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, μία ακόμη δημοσκοπική μου έρευνα επιβεβαιώνεται, κόντρα και πάλι σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Όσον αφορά τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ η έρευνά μου έδινε ελάχιστη τιμή 8 μονάδες και μέγιστη τιμή 20 μονάδες και η τελική διαφορά των 10 μονάδων περίπου ήταν και αυτή εντός των προβλέψεων της έρευνας.

Η συγκεκριμένη δημοσκοπικήέρευνα πραγματοποιήθηκε με δείγμα το Νομό Λάρισας από 21 έως 23 Μαΐου 2019, ο οποίος για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πολιτικό βαρόμετρο και για την επικράτεια και δημοσιοποιήθηκε στις 24 Μαΐου 2019 σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Θεσσαλίας, καθώς και σε μερικά ΜΜΕ ανά την Ελλάδα.

Θα ήθελα να συγχαρώ τις ηλεκτρονικές εφημερίδεςkalabakacity.grκαι meteoravoice.gr (επισυνάπτω σχετικούς συνδέσμους), διότι με εμπιστεύθηκαν δημοσιεύοντας την έρευνά μου και τελικά δικαιώθηκαν, αφού ήταν τα μοναδικά ΜΜΕ στην Ελλάδα που παρουσίασαν τη σωστή δημοσκόπηση των ευρωεκλογών, η οποία προέβλεψε ακόμα και το ποσοστό του ΜΕΡΑ25, που καμία εταιρεία δημοσκοπήσεων δεν προέβλεψε.

Την παραπάνω έρευνα παρουσίασα επίσης στις 23/5/2019 στο στούντιο της τηλεόρασης TRT Θεσσαλίας σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, κατόπιν προσκλήσεως του TRT, ώστε να μεταδοθεί το βράδυ της 24/5/2019, αλλά για λόγους που μόνο το TRTγνωρίζει η εκπομπή δεν μεταδόθηκε.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Νομού Λάρισας που συμμετείχαν στην έρευνά μου.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ