Μήνυμα αλληλεγγύης στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων

tttt

 

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε προχθές Τρίτη, το βράδυ, το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προσωπικού του Επιμελητηρίου. Ο κ. Γιαγιάκος  υπογράμμισε πως «η ανάπτυξη και ειδικότερα η ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών για την επίτευξη μιας βιώσιμης ανάπτυξης αποτελεί διαχρονικό μήνυμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων το οποίο διαχέεται και υλοποιείται με πρωτοβουλίες και δράσεις. Φέτος, οι οικονομικοκοινωνικές συνθήκες επιβάλλουν να μπολιαστεί το διαχρονικό μήνυμα της ανάπτυξης με εκείνο της αλληλεγγύης για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.  Αυτός είναι και ο συμβολισμός της απόφασης να κοπεί η πίτα στο περιθώριο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου και της διάθεσης του ποσού που αναλογούσε στην καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση του Επιμελητηρίου, σε φορείς που υλοποιούν δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και  κοινωνικής προστασίας».

Τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και το υπαλληλικό Προσωπικό χαιρέτισαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά ευελπιστώντας ότι υπάρχουν εκείνες οι δυνάμεις στον τόπο μας που μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη ανάταση.

Την πίτα του Επιμελητηρίου ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Κουμπής, ενώ το φλουρί έτυχε στην Εκκλησία η οποία σηματοδοτεί την αλληλεγγύη και την ελπίδα.