Χημικές τουαλέτες δίπλα στο ιερό της εκκλησίας- Για πολιτισμική κατάντια μιλούν κάτοικοι του Βαρουσίου

Τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Βαρουσίου προκάλεσε η τοποθέτηση των χημικών τουαλετών για την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής συναυλίας της Ηρώς Σαία και της Εστουδιαντίνα  στο Βαρούσι, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως τόνισαν στο trikalaIN.gr, οι χημικές τουαλέτες τοποθετήθηκαν ακριβώς μπροστά από το Ιερό της εκκλησίας της Παναγίας Επίσκεψης, ενέργεια που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις των περιοίκων.

Κάποιοι μιλούν για πολιτισμική κατάντια, απορώντας ποιος ιθύνων νους έδωσε την εντολή για μια τέτοια κίνηση που δείχνει ασέβεια προς τα εκκλησιαστικά ήθη.