Ευχαριστήριο για τα δέματα των Χριστουγέννων

DSCN3039

Όσο υπάρχουν ζεστές ανθρώπινες καρδιές, ποτέ δεν θα εκλείψει η αγάπη, η συμπόνια και το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας!!!
Γιατί μέσα σε τέτοιες καρδιές βρίσκει χώρο και γεννιέται Αυτός που πριν από λίγες ημέρες υποδεχθήκαμε… γιατί αυτές τις καρδιές κάνει φάτνη ο Χριστός… γιατί τέτοιες καρδιές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν μέχρι της συντελείας του κόσμου!
Μέσα σε ένα κόσμο που βομβαρδίζεται καθημερινά με ωχαδερφισμό, μέσα σε ένα κόσμο που το να δίνεις έγινε αιτία χλευασμού και κοροϊδίας, μέσα σε ένα κόσμο που το να λες «καλημέρα» είναι ύποπτο και καταδικαστέο… μέσα σε ένα κόσμο που προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο… μέσα σε ένα κόσμο που ο καθένας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του…
Μέσα σε ένα τέτοιο κόσμο… σαν φωτεινά αστέρια που δείχνουν σε όλους εμάς τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, είναι κάποιοι άνθρωποι που οι καρδιές τους δεν έχουν παγώσει από το κρύο που φέρνει η απομάκρυνσή μας από το Θεό!
Είναι κάποιοι άνθρωποι, που όχι μόνο αυτές τις άγιες ημέρες αλλά πάντοτε, σκέφτονται και τον φτωχό συνάνθρωπό τους… τον φτωχό γείτονα, τον φτωχό συγγενή, το φτωχό μαθητή… και δεν μένουν μόνο στη σκέψη… κάνουν έμπρακτη ελεημοσύνη… προσφέροντας άλλος από το περίσσευμα, άλλος από το υστέρημά του, λίγη αγάπη!!!
Όλους αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός θα τους ανταμείψει… θεωρούμε όμως χρέος μας, να αποδώσουμε και εμείς την ελάχιστη τιμή σ’ αυτούς που βοήθησαν να ετοιμάσουμε και φέτος τα Χριστούγεννα «Δέματα Αγάπης» για εκατόν εβδομήντα τέσσερις (174) οικογένειες με συνολικά τετρακόσια εξήντα τρία (463) μέλη!!!
Τετρακόσιες εξήντα τρεις ψυχές ένοιωσαν την αγάπη των συνανθρώπων μας… τετρακόσιες εξήντα τρεις ψυχές έλαβαν το μήνυμα ότι κάποιοι τους σκέφτονται… ότι κάποιοι είναι δίπλα τους και ας μην τους γνωρίζουν καν…αυτούς τους «κάποιους» λοιπόν θέλουμε δημοσίως να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας…:
· 2ο Λύκειο Τρικάλων
· 2ο Δημοτικό Τρικάλων
· Φροντιστήριο «ΠΑΙΔΕΙΑ»
· Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
· Ζαχαροπλαστείο «ΜΕΛΙΣΣΑ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΤΡΙΖΩΝΗΣ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΝΑΚΑΣ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΛΛΑΣ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΓΙΑΝΝΗΣ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΣΕΡΑΝΟ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΠΛΕΣΙΩΤΗΣ»
· Ζαχαροπλαστείο «ΓΟΥΝΑΡΗΣ»
· Αρτοποιείο «ΕΛΕΝΑ»
· Αρτοποιείο «ΜΠΑΝΤΕΚΑΣ»
· Αρτοποιείο «ΣΤΑΧΙΕΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»
· Αρτοποιείο «ΚΑΛΟΓΡΑΝΑΣ»
· Ψυγεία «ΘΕΟΔ. ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε»
· Βιοτεχνία παρασκευής και τυποποίησης σαλατών «ΒΙΟΣΑΛ»
· Βιομηχανία χαλβάδων & τυροκομικών προϊόντων «ΜΑΤΗΣ ΑΕ»
· Βιομηχανία Μπισκότων «ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ»
· Κρεοπωλείο «ΚΑΛΛΙΑΓΡΑ»
· Κρεοπωλείο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»
· Κρεοπωλείο «ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ»
· Κρεοπωλείο «ΜΑΡΑΒΑΣ»
· Κρεοπωλείο «ΚΟΛΩΝΑΣ»
· Κρεοπωλείο «ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ»
· Όλους εσάς που δεν θελήσατε να δημοσιεύσουμε τα ονόματά σας.

DSCN4044

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους απλούς ανθρώπους… όλους εσάς τους αδελφούς μας… που με την οικονομική σας ενίσχυση, μας βοηθάτε πάντοτε ώστε να επιτελούμε όλοι μαζί, αυτό το Θεάρεστο έργο της Φιλανθρωπίας!
Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη αν παραλείψαμε να ευχαριστήσουμε κάποιον… σ’ αυτόν ευχόμαστε, ό,τι εμείς δεν του προσφέραμε να του το προσφέρει ο Θεός εκατονταπλάσια!

Σας δίνουμε ακόμα την υπόσχεση ότι, με την ευλογία του σεπτού ποιμενάρχου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι αρωγός σε κάθε φιλανθρωπική δραστηριότητά μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανακουφίζουμε κάθε ανθρώπινη ψυχή με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, πάντα με την δική σας βοήθεια!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!
Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη να πρεσβεύουν πάντοτε για ‘σας και τις οικογένειές σας!!! Με υγεία το νέο Έτος

Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων
Τα Διοικητικά Συμβούλια
«Ενοριακού Παντοπωλείου»
«Φιλοπτώχου Ταμείου»
«Τράπεζας Αγάπης»

.