Διαρκείας Β’ γύρου με μπόνους το Λαύριο!

seats cardholders

Τα Τρίκαλα ενημέρωσαν σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας του δεύτερου γύρου στην Α1 και παράλληλα έκαναν γνωστό πως θα υπάρχει και ματς… μπόνους!

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας του Β’ γύρου.

Σε μισή τιμή σε σχέση με τις αρχικές οι φίλαθλοι των Τρικάλων BC Aries μπορούν να παρακολουθήσουν τα μεγάλα παιχνίδια του Β’ γύρου στο Δημοτικό Κλειστό με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Κόροιβο, Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών και επιπλέον να πάρουν μπόνους και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Α’ γύρου με το Λαύριο.

Οι τιμές των διαρκείας Β’ γύρου είναι: VIP (180 €), Gold (80 €), Silver (70 €), Family (60 € για έναν γονέα και ένα παιδί, 10 € για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου).

(*) Τα εισιτήρια με το Λαύριο (Σάββατο 02/01/16) είναι και αυτά στην διάθεση των φιλάθλων με τιμές 5 € (Μαθητικά, Φοιτητικά, Στρατιωτικά), 10 € (Θύρες 3,5,7), 15 € (Θύρες 2,4,8) και 20 € (Vip).

(*) Οι φίλαθλοι που αγόρασαν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό στην Θύρα 7 να το προσκομίσουν στα γραφεία της ΚΑΕ για να παραλάβουν δωρεάν στην ίδια θύρα εισιτήριο του αγώνα με το Λαύριο.

(*) Τόσο τα εισιτήρια διαρκείας Β’ γύρου όσο και τα εισιτήρια του αγώνα με το Λαύριο οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά από το www.viva.gr και να τα εκτυπώσουν μόνοι τους (print at home).

(*) Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ταμεία καλό θα είναι οι φίλαθλοι να μεριμνήσουν ώστε να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους.

.