Διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων για το κλείσιμο της Ε.Ε και ΟΕΚ

ebe

 

 

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το κλείσιμο της εργατικής εστίας και του οργανισμού εργατικής κατοικίας. 

 

Οι ενέργειες αυτές από την κυβέρνηση είναι απαράδεκτες και το μόνο που θα επιφέρουν είναι η μεγάλη αναστάτωση και η απόγνωση σε χιλιάδες εργαζόμενους – γονείς και στερεί τη δυνατότητα σε εκατοντάδες δικαιούχους, που είχαν την ευχέρεια, να αποκτήσουν με ευνοϊκότερους όρους ένα δικό τους «κεραμίδι».  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων δηλώνει ότι θα είναι παρών σε όλες αυτές τις εξελίξεις, γιατί αφορά και δεκάδες συναδέλφους επαγγελματίες που εξασφαλίζουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό της εργατικής εστίας, επειδή είναι καταδικασμένοι να δουλεύουν 20 ώρες το 24ωρο για ένα μεροκάματο. 

 

Είναι αδύνατον με αυτή την κρίση να φορτωθούν με επιπλέον έξοδα.  Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να πάρουν θέση και να ξεσηκωθούν για να μη γίνει πραγματικότητα μια τέτοια ενέργεια, γιατί είναι έγκλημα.  Εμείς συμπαραστεκόμαστε στους γονείς και τους εργαζόμενους και όλοι μαζί να παλέψουμε μήπως βρεθεί μια λύση.  Καλούμε την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα, γιατί θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και θα προκύψουν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα όλων.