Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ο 31χρονος αρχηγός ποδοσφαιρικής ομάδας

Πέθανε στον ύπνο του ο αρχηγός της Φιορεντίνα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Ουντινέζε

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο κρεβάτι του ο 31χρονος αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Φιορεντίνα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Ντάβιντε Αστόρι πέθανε στον ύπνο του.

Η τραγωδία έρχεται λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ομάδα την Ουντινέζε για τη Serie A. Η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού, Ντάβιντε Αστόρι.

Ο Αστόρι, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από δύο εβδομάδες, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ούντινε.

Πληροφορίες από το διεθνή τύπου λένε πως ενώ ο διεθνής αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε δεν εμφανίστηκε στο πρωινό στο ξενοδοχείο ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Όταν τον βρήκαν ήταν ήδη αργά αφού ο Αστόρι ήταν νεκρός. Το νέο του θανάτου το ανακοίνωσε η ίδια η Φιορεντίνα.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

news.gr