Βασίλης Τσίνας για ένα πραγματικά Σύγχρονο Επιμελητήριο με Συνέπεια, Όραμα και ΗΘΟΣ


_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

«ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» τιτλοφορείται ο μοναδικός συνδυασμός που κατέρχεται στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές.

Και επειδή, ο συνδυασμός δεν είναι παρά οι υποψήφιοι ο τίτλος του δικαιώνεται από προσωπικότητες του επιχειρηματικού χώρου που τον συναποτελούν, όπως ο γνωστός επιχειρηματίας  κ.  Βασίλης Τσίνας. Ο ίδιος κατέρχεται ως υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα παρότι οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες έχουν αποκτήσει ευρύτερη γκάμα τα τελευταία χρόνια. 

Διατηρεί βέβαια την οικογενειακή παράδοση στις διανομές αναψυκτικών και ποτών, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες τις οποίες υπηρετεί με την ίδια συνέπεια και με το όραμα της δημιουργίας. Το κτήμα Τσίνα παράγει εκλεκτούς οίνους  οι οποίοι απέσπασαν σπουδαία βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τους βρουν και στην ιδιόκτητη κάβα επί της οδού Κονδύλι.

Δεν είναι όμως μόνο η επιχειρηματική δράση που ξεχωρίζει τον κ. Τσίνα, είναι και το ΗΘΟΣ. Το επιχειρηματικό και πρωτίστως το ανθρώπινο ήθος που τον καθιστούν ιδανική επιλογή για ένα πραγματικά Σύγχρονο Επιμελητήριο με Συνέπεια και Όραμα, αλλά και ήθος, θα προσθέταμε ανεπιφύλακτα, εμείς…