Τον φίλο και συνάδελφο τίμησε ο Τάσος Κατσιάνης

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος έτοιμου φαγητού «Meating» του καλού του φίλου και πρώην συναδέλφου του στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο  Θανάση Ξάφου, βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων Τάσος Κατσιάνης, για να του ευχηθεί από κοντά καλές δουλειές.

Πράγματι ο Τάσος Κατσιάνης σε κάτι τέτοια δεν πιάνεται και ειδικά όταν πρόκειται και για φίλο, τότε ένας λόγος παραπάνω… είναι τζέντλεμαν στις κοινωνικές του υποχρεώσεις ο Τάσος, ο οποίος φρόντισε πριν πάει στο δημοτικό συμβούλιο να περάσει να «εμψυχώσει» τον φίλο του και να χαρεί με τη χαρά του. Άλλωστε και οι δύο πολιτικά είναι «ομογάλακτοι», μην ξεχνάμε ότι και οι δύο ήταν στο ψηφοδέλτιο «Τρίκαλα-Συμπολιτεία» υπό τον Χρήστο Λάππα και μάλλον θα βρήκαν το χρόνο μέσα στο «χαμό» των εγκαινίων, να πουν  και δυό κουβέντες για τις εξελίξεις στην ευρύτερη κεντροαριστερά.

Και σίγουρα ο ρόλος του Τάσου Κατσιάνη δεν θα είναι καθόλου αμελητέος στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, αφού και ικανότητες διαθέτει αλλά και ισχυρά ερείσματα έχει στα ανώτερα κλιμάκια.

Όσο για τον Θανάση Ξάφο, δεν ξέρουμε αν κάποια στιγμή επανακάμψει και πάλι στα τοπικά πολιτικά πράγματα, αλλά προς το παρόν φαίνεται να το κερδίζει το επιχειρείν…