Το Ποτάμι φουσκώνει και στα Τρίκαλα

10822174 10201

Με αυξημένη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η συζήτηση των φίλων του Ποταμιού στα Τρίκαλα, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Gallery Art, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις έξι το απόγευμα.

Ο υπεύθυνος για την καλλιτεχνική παραγωγή και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Ορφανός, ο περιφερειακός συντονιστής θεσσαλίας Παναγιώτης Πιλάτος που παρευρέθηκε, με τους Τρικαλινούς συντονιστές του Ποταμιού, άκουσαν τις ερωτήσεις και συζήτησαν με τον κόσμο που προσήλθε.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη γνωστοποίηση των θέσεων του Ποταμιού για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και τη διενέργεια των εκλογών και επεκτάθηκε σε όλους τους βασικούς άξονες του κινήματος, καθώς και στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, όπως και στην αναγκαιότητα προεκλογικής δέσμευσης των κομμάτων για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο ομιλητές του Ποταμιού τόνισαν επίσης, τη σπουδαιότητα της εθνικής συνεννόησης για ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, όπως και την ανάγκη να ενδυναμωθεί το Ποτάμι από φρέσκες φωνές και ανθρώπους, ώστε να παγιώσει την τρίτη του εκλογική θέση, ως μια δύναμη ψυχραιμίας και σταθερότητας για την επόμενη κρίσιμη μετεκλογική περίοδο για τη χώρα.

Η συζήτηση διάρκεσε περίπου δύο ώρες

.