Το κόκκινο σουφλέ του καλοκαιριού

Υλικά

1 πακέτο ταλιατέλες ή βιδάκι ή πένες
300-350 γρ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη
βούτυρο
250-300 ml κρέμα γάλακτος

για τη σάλτσα

1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά κόκκινη
200-250 γρ. μανιτάρια φρέσκα
200 γρ. μπέϊκον
μαϊντάνό
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι,πιπέρι
Περίπου ½ – 1 pumaro, (ανάλογα πόση σάλτσα θέλουμε)

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε κατσαρολίτσα με λίγο λάδι.Αφού το βγάλουμε στην άκρη, σοτάρουμε το μπεϊκον, ύστερα τις πιπεριές και μετά τα μανιτάρια. Προσθέτoυμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό. Αφού σωταρισθούν όλα τα βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα και ρίχνουμε τον τοματοχυμό, (με λίγο νεράκι για να μην είναι πολύ πηχτό), αλάτι, πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει έτσι ώστε να μην είναι νερουλή όταν θα πέσει στο ταψί.

parapolitika.gr