Το αγανακτισμένο μήνυμα γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία προς τον Κώστα Σκρέκα

Πληθαίνουν τα παράπονα συμπολιτών προς τη ΔΕΗ για τους υπέρογκους λογαριασμούς, αλλά και την πολιτική που ακολουθεί η επιχείρηση προς τους καταναλωτές.

Σήμερα ήταν η σειρά του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία Γιάννη Τριανταφύλλου να στραφεί, με μήνυμα του στα socialmedia στον συμπολίτη Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, εκφράζοντας την αγανάκτηση με του με όλα όσα συμβαίνουν.

Τι δημοσιεύουμε αυτούσιο και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

«Αγαπητέ Υπουργέ μου .!!! Kostas Skrekas

Δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον και ήθελα το παράπονό μου για την ΔΕΗ να το μοιραστώ με όλους.

Στις 15.2.22 έληξε ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο σπίτι μου 127€. Το κατάλαβα στις 25.2.22 γιατί το είχα ξεχάσει όταν ήρθε ο νέος λογαριασμός λήξης 15.3.22 στα 219 €.

Θεώρησα εφικτό να το πληρώσω γύρω στην λήξη του το ποσό όλο.

Σήμερα στις 16.00!!!μ.μ. μεσημέρι η γυναίκα μου δέχεται ένα τηλεφώνημα και μετά από την επιβεβαίωση των στοιχείων μετ’ εμποδίων!!!!

της ενημέρωσαν ότι έχει ο λογαριασμός πρόβλημα και πότε θα εξοφλήσετε. !!!

Είναι δυνατόν μετά από 10 μέρες από την λήξη του λογαριασμού που δεν πληρώθηκε να ενοχλούν τον κόσμο σε ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΩΡΑ !!!?????

Τι φασιστική συμπεριφορά είναι αυτή σε άτομα που είτε λόγω αμέλειας, είτε λόγω προβλήματος αποπληρωμής, είτε λόγω μεγάλης ανέχειας λόγω ΜΕΓΊΣΤΗΣ ΚΡΊΣΕΩΣ από την ΔΕΗ.??????

Θα παρακαλέσω γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ παραπέρα γιατί είμαι ελεύθερος επαγγελματίας όπως και εσείς .!!! Κάνετε κάτι γιατί ο κόσμος έχει προβλήματα επιβίωσης και τρελαίνεται όταν ακούει τέτοιες παράλογες απαιτήσεις .!!!!

Θα μπορούσα να αναλύσω περισσότερο τα πράγματα αλλά σταματώ εδώ».