Την δική τους απάντηση στις αντιλαϊκές πολιτικές έδωσαν οι ΕΒΕ Τρικάλων

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης, τα μέλη των ΕΒΕ Τρικάλων, κάτω από γραφεία της ένωσης, στον πεζόδρομο της Απόλλωνος.

Παραδοσιακά σε παρόμοιες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας,  οι ΕΒΕ συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις που διοργάνωνε το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, όμως τώρα θέλησαν να κάνουν κάτι μόνοι τους και ίσως αυτός ο διαχωρισμός από το ΕΚΤ να σηματοδοτεί πολλά.

Για τον αφανισμό του μικρομεσαίου ελεύθερου επαγγελματία και βιοτέχνη, από τις αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην αντίσταση που πρέπει να επιδείξουν μαζικά, έκανε λόγο ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Πάντως με δεδομένη την παρουσία μόλις λίγων δεκάδων συναδέλφων τους, παρά το γεγονός  ότι οι ΕΒΕ αριθμούν αρκετά μέλη, μάλλον δεν θα πρέπει να είναι και πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή οι διοργανωτές της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.