Την Δευτέρα η ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος από τον Π. Παναγιωτόπουλο-Ενδιαφέρον και από Τρικαλινά στελέχη για συμμετοχή

Ο πρώην Υπουργός και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, με την ιδιότητα του ως Προέδρου της Δεξαμενής σκέψης «Δύναμη για την Ελλάδα», διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, δημόσια συζήτηση με θέμα: «Οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας στην «κόψη του ξυραφιού».

Θα παραστούν και θα μιλήσουν οι: Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Γρίβας καθηγητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ιωάννης Εγκολφόπουλος Αντιναύαρχος ε.α., Ελευθέριος Καραγιάννης Πρέσβης ε.τ,. Γεώργιος Καμπάς Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός Στρατού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης ενός νέου πολιτικού φορέα με τον πιθανότερο τίτλο «Οι γαλάζιοι», ο οποίος θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές και θα απαρτίζεται από πολλά στελέχη παλαιοτέρων κυβερνήσεων και οι οποίοι έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης. Αυξημένο όμως για συμμετοχή στο νέο πολιτικό φορέα, είναι το ενδιαφέρον και αρκετών Τρικαλινών στελεχών που έχουν βολιδοσκοπηθεί να συμμετάσχουν και βλέπουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο πολύ πιθανό.

Αναμένουμε να δούμε τα καθέκαστα!