Την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου, εξασφάλισε ο Δήμος Τρικκαίων

gipedo1

Μεγάλη ώθηση και βοήθεια στην ομάδα του ΑΟΤ, στη γυναικεία ομάδα των Τρικάλων και στη νεολαία των Τρικάλων, θα δώσει η – μετά από χρόνια – ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου, που εξασφάλισε ο Δήμος Τρικκαίων.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ήταν εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη η υπογραφής στις 8 Σεπτεμβρίου (μόλις πριν 3 ημέρες) της υπουργικής απόφασης για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓ Αθλητισμού, για το 2015. Σε αυτό το ΠΔΕ, με την υπογραφή του απελθόντος υφυπουργού Αθλητισμού, ο Δήμος Τρικκαίων εξασφάλισε ποσό 40.00 ευρώ για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, που βρίσκεται δίπλα από το στάδιο και πίσω από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων. Στο γήπεδο θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας, θα εγκατασταθούν προβολείς και θα γίνουν πρόσθετες εργασίες.

Πλέον, μετά από πάρα πολλά χρόνια, η πόλη αποκτά το παλιό της βοηθητικό γήπεδο: ο ΑΟΤ θα μπορεί να προπονείται εκεί, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επίσης, ενώ θα χρησιμοποιείται και από τους μαθητές και τους νέους της γύρω περιοχής.

Ή προσπάθεια για το συγκεκριμένο έργο είχε ξεκινήσει από τον Δήμο ήδη έναν χρόνο πριν, θέτοντας το θέμα επιτακτικά σε δύο διαφορετικούς υφυπουργούς, και επικουρήθηκε από τοπικούς βουλευτές. Σημειώνεται ενώ σε πρόσφατη σύσκεψη στο υφυπουργείο Αθλητισμού, παρίστατο και το προεδρείο του ΔΣ του ερασιτέχνη ΑΟΤ.

.

.