Ο Χρήστος Σιμορέλης με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας

12001880 11

Στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Χρήστος Σιμορέλης, μαζί με μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων, όπου συνομίλησαν και μοίρασαν προεκλογικό υλικό σε πωλητές και περαστικούς.
Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δήλωσε:

«Η εγκατάλειψη του αγροτικού κόσμου και του πρωτογενούς τομέα παραγωγής είναι ένα από τα σφάλματα των Κυβερνήσεων των τελευταίων 40 χρόνων. Δυστυχώς 7 μήνες δεν ήταν επαρκής χρόνος για να εφαρμόσουμε παρά μόνο κάποια μικρά δείγματα γραφής για τους αγρότες.

Τα σημαντικότερα εξ αυτών είναι: Η εξασφάλιση του αφορολόγητου έως 12.000€ σε αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές και επιδοτήσεις, η απορρόφηση 800 εκ. € από το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2007-2014, η προστασία του αγροτικού εισοδήματος από τις παράνομες ελληνοποιήσεις, την κερδοσκοπία και τις εναρμονισμένες πρακτικές, η κατάρτιση Νομοσχεδίου για τη συνεταιριστική ανάπτυξη των αγροτών, η επαναλειτουργία της ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης, η στήριξη των συνεργατικών σχημάτων και η έναρξη υλοποίησης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2015-2020 ύψους 4,6 εκ. €.

Αν θέλουμε κάποια στιγμή να σταθούμε στα πόδια μας και αναπτυχθεί η οικονομία πρέπει να τονώσουμε την ελληνική αγροτική παραγωγή και την ελληνική βιομηχανία. Η συμφωνία, με σωστή διαχείριση και αντισταθμιστικά μέτρα για την προστασία των αδυνάμων, μπορεί να έχει αναπτυξιακό αποτέλεσμα. Τα εγκλήματα των πολιτικών του παρελθόντος οδήγησαν την χώρα μας ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ποτέ δεν είναι αργά για να αποτρέψουμε την καταστροφή! Στις 20 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για τις ζωές μας και ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα συνεχίσει όσα ξεκίνησε με πρόγραμμα, με στόχο την προστασία των λαϊκών στρωμάτων, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την καταπολέμηση της διαφθοράς.»

.