Θετικός στον κορονοϊό γιατρός στον Τύρναβο – Πώς πιστεύει ότι κόλλησε

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται από χθες, Πέμπτη, ένας 47χρονος γιατρός από τον Τύρναβο, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και επισκέφθηκε το νοσοκομείο εμφανίζοντας κάποια ύποπτα συμπτώματα.

Ο γιατρος θέλησε να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ότι η δημοσιοποίηση του προβλήματος είναι μια πράξη ευθύνης του ίδιου προς την τοπική κοινωνία και στα άτομα με τα οποία ήλθε σε επαφή.

Ο γιατρός σημείωσε ότι λόγω έντονων πόνων στη μέση που επιδεινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου δεν πήγε στο ιατρείο του από εκείνη την ημέρα ενώ τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα δύσπνοιας και πυρετού άρχισαν να εμφανίζονται αργά την Τετάρτη με αποτέλεσμα χθες να απευθυνθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, του χορηγείται οξυγόνο, και καλεί όλους όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα, αν εμφανίσουν κάποια συμπτώματα να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ.

Σημειώνεται πως ο γιατρός πιστεύει ότι κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης σε κατάστημα της Λάρισας όταν δίπλα του φτερνίστηκε κάποιο άτομο.

Με πληροφορίες από paidis.com