Οι Τρικαλινοί προτιμούν τον παραδοσιακό φούρνο της γειτονιάς

Το ψωμί και όλα τα παράγωγα του αποτελούν σίγουρα ένα από τα κύρια και βασική είδη στην διατροφική μας αλυσίδα. Δεν υπάρχει νοικοκυριό που να μην προμηθεύεται για το τραπέζι του αυτή την βασική τροφή, όπως και αν αυτή παρασκευάζεται, σε ότι ποικιλία και να υπάρχει.

Η εδώ και ένα περίπου μήνα περίοδος της πανδημίας και ειδικότερα οι τελευταίες εβδομάδας με την ισχύ των περιοριστικών μέτρων και τον εγκλεισμό του κόσμου στο σπίτι, έχει ήδη επιφέρει σταδιακή αύξηση της κατανάλωσης του ψωμιού και όλων των υπόλοιπων σκευασμάτων (κουλούρια, τυρόπιτες, κριτσίνια κλπ.), ούτως ώστε το κάθε νοικοκυριό να είναι εφοδιασμένο τουλάχιστον με τα βασικά είδη, αυτό το δύσκολο διάστημα που διανύουμε.

Οι Τρικαλινοί καταναλωτές δείχνουν για ακόμη μια φορά την σταθερή τους προτίμηση  στα παραδοσιακά αρτοποιεία της γειτονιάς τους, όπου υπάρχουν σε αφθονία και σε πολύ καλές τιμές κάθε είδος που αναζητούν, ενώ οι ιδιοκτήτες τους λόγω της αύξησης της ζήτησης, δεν προλαβαίνουν να…φουρνίζουν και να ξεφουρνίζουν φρέσκα και μοσχομυριστά προϊόντα.