«Θερμό» επεισόδιο στο συμβούλιο του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός»

dimarxeio_trikalon_5_thumb_medium500_0

«Θερμό» επεισόδιο δημιουργήθηκε χθες το βράδυ, στην συνεδρίαση του Δ.Σ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός», μεταξύ του δημοτικού υπαλλήλου κ. Λάκη Μπαλαμώτη και του συμβούλου του Δ.Σ του «Ασκληπιού» κ. Ηλία Παπανικολάου, όταν ο δεύτερος στην αρνητική τοποθέτησή του σχετικά με την εισήγηση της διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων κ. Λώρας Μάτη – περί της έκπτωσης κατά 30% στα δίδακτρα του Ωδείου που καταβάλλουν για τα παιδιά τους οι δημοτικοί υπάλληλοι – είπε: «Θεωρώ ότι είναι ρατσιστική προς τους πολίτες των Τρικάλων η λήψη μιας τέτοιας απόφασης».

Είναι τότε που ο κ. Μπαλαμώτης έντονα και κατ΄επανάληψη, ζήτησε από τον κ. Παπανικολάου να ανακαλέσει την λέξη ρατσιστική. «Αν δεν ανακαλέσεις, αύριο το πρωί, θα “φας” μήνυση» είπε σε έντονο ύφος.

Ο κ. Παπανικολάου δεν ανακάλεσε. Ομόφωνο κατόπιν το συμβούλιο του «Ασκληπιού», αποφάσισε ότι όλα τα παιδιά των δημοτών της πόλης των Τρικάλων θα πρέπει να ξεκινούν από την ίδια βάση όσο αφορά τις υποχρεώσεις τους εφόσον είναι μαθητές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων.

 

Λέλα Κατεχάκη