Θεατρικές παραστάσεις στην Ευρυτανία από το περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας

Ο Δήμαρχος Αγράφων Ευρυτανίας κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και το Δ.Σ. του Δήμου, εκτιμώντας και τιμώντας την πολιτιστική, κοινωνική και μορφωτική προσφορά του Δημήτρη Απ. Ρήτα και του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας, προσκάλεσε το Θέατρο, για τρίτη συνεχή χρονιά, να πραγματοποιήσει δέκα παραστάσεις σε ισάριθμα χωριά του Δήμου, από 1-8-2019, Πέμπτη, έως 10-8-2019, Σάββατο.

Θα παρουσιάσει τις υπέροχες κωμωδίες του Δημήτρη Απ. Ρήτα: «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ’!» και «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου σε στίχους Δημήτρη Ρήτα. Το πρόγραμμα των παραστάσεων: 1/8 Ραπτόπουλο, 2/8 Κέδρα, 3/8 Γρανίτσα, 4/8 Βαλαώρα, 5/8 Παλαιοκατούνα, 6/8 Δυτική Φραγκίστα, 7/8 Δάφνη, 8/8 Κερασοχώρι, 9/8 Τροβάτο, 10/8 Άγγραφα.

Παίζουν: Σωτήρης Μπακαρός, Αποστόλης Χαλαβέτας, Αυγή Παπαδημητρίου, Απόστολος Ρήτας, Βάιος Ρήτας, Γιώργος Φούντας, Δημήτρης Ρήτας κ. ά. Χορηγός αφισών και προγραμμάτων: Σχολή οδηγών-Ασφάλειες Απόστολος Δημ. Ρήτας

Υπεύθυνος Θεάτρου: Δημήτρης Ρήτας, κιν. 6976074465

Φωτό 1η : Δημήτρης Ρήτας (Υπουργός), Απόστολος Ρήτας (ψηφοφόρος)