Θανάσης Λιούτας: Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου

lioytas riza 1

Μπαράζ επισκέψεων του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. σε χωριά του Νομού Τρικάλων

Συνεχείς είναι οι επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα με πολίτες, τους οποίους επισκέπτεται είτε στο πλαίσιο του κλιμακίου για τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπου τέθηκε επικεφαλής, είτε στο πλαίσιο των γενικότερων επαφών που έχει με φίλους του απ’ όλο το Νομό.

Ο κ. Λιούτας εκτός από τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας στα οποία βρίσκεται καθημερινά, επισκέφθηκε την Τρίτη το απόγευμα, το Βαλτινό, το Δενδροχώρι, το Γοργογύρι, τον Πρόδρομο και το Ελευθεροχώρι όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής αλλά και με δεκάδες φίλους στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος, συνομιλώντας με τους πολίτες ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου, κόντρα στην επανάσταση του παραλόγου, που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ποιος είναι αυτός που μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά στη δύσκολη αυτή στιγμή. Τα περί νέου και παλιού, είναι ένα επιχείρημα κλισέ. Ειδικά, επειδή το δήθεν νέο αποδείχτηκε αναποτελεσματικό. Ο λόγος αλλά και οι ιδέες του προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκηαποδεικνύεται ότι πιο φρέσκο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον δημόσιο πολιτικό διάλογο».

lioytas riza1 1

2 riza perideia

lioytas riza 1 2

λλ