Θα απουσιάζει ο δήμαρχος Τρικκαίων

papastergiou-e

Στην Αθήνα για διπλό σκοπό μεταβαίνει από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου και για τρεις ημέρες ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα απουσιάζει τις ημέρες Τετάρτη 22, Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, για να προωθήσει αρμοδίως συγκεκριμένα θέματα προς όφελος των δημοτών. Για τον λόγο αυτόν, δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναντήσεων με τους δημότες.

Επίσης, ο κ. Παπστεργίου θα παραβρεθεί στη ΙΕ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Αντικείμενο της συνέλευσης είναι η ανάδειξη των οργάνων της, μετά τις αλλαγές που προέκυψαν από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου. Επίσης, στη συνέλευση θα παραβρεθούν ως εκλέκτορες, με βάση το αποτέλεσμα της ανάλογης διαδικασίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, ο αντιδήμαρχος κ. Χρ. Αναστασίου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κων/νος Ψύχος, από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων.

Λόγω της απουσίας του αναπληρωτή Δημάρχου κ. Αναστασίου, καθήκοντα αναπληρούντος τον Δήμαρχο αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος κ. Αλέκος Πολυμερόπουλος.