Θ. Φωτίου: Επιτελικό ναυάγιο- Καταγεγραμμένοι 500.000 άνθρωποι 85 ετών και άνω

«Ύστερα από ένα χρόνο πανδημίας και 5.387 νεκρούς συμπολίτες μας, το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται ανίκανο όχι μόνο να εξασφαλίσει εμβόλια, σύριγγες, νοσηλευτικό προσωπικό και εμβολιαστικά κέντρα αλλά και να δημιουργήσει ένα έγκυρο ψηφιακό μητρώο δικαιούχων εμβολιασμού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας και αναπλ. Τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θεανώ Φωτίου.

«Όπως αποκαλύπτεται σε δημοσιεύματα, και μάλιστα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, ακόμη και σήμερα τα δεδομένα από τα μητρώα που έχουν στη διάθεση τους τα αρμόδια Υπουργεία είναι αναληθή. Εμφανίζουν την χώρα να έχει χιλιάδες υπεραιωνόβιους και εκατοντάδες χιλιάδες υπερήλικες, συγκεκριμένα 500.000 ανθρώπους 85 ετών και άνω, με αποτέλεσμα οποιοσδήποτε προγραμματισμός εμβολιασμών να βρίσκεται στον αέρα καθώς οι υπηρεσίες αγνοούν την πραγματική εικόνα και τις πραγματικές ανάγκες», επισημαίνει η κα Φωτίου.

«Τα ψηφιακά επιτεύγματα του κ. Πιερρακάκη στην πράξη αποδεικνύονται φούσκες με κόστος την υγεία των πολιτών», καταλήγει.

naftemporiki.gr