Τα Τρίκαλα θα επισκεφτεί ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αηδόνης

aidonis

Το 3ο Συνέδριο, με θέμα «Αναψυχή-Ελεύθερος Χρόνος και Αθλητικός Τουρισμός», που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου στον Μύλο Ματσόπουλου, θα επισκεφθεί ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα άσκησης και διατροφής κ. Χρήστος Αηδόνης και ο ειδικός γραμματέας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κ. Παταβούκας.

Το συνέδριο – που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – οργανώνεται από το Εργαστήριο Οργάνωσης-Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είναι μια συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής των δυο προηγούμενων συνεδρίων που έχουν πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα για την αναψυχή, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και τον αθλητικό τουρισμό, που συνδέονται με την επιστημονική γνώση και πρακτική εφαρμογή στο χώρο των οργανισμών αναψυχής. Ιδιαίτερα, θα δοθεί έμφαση σε θέματα που αφορούν τον αθλητικό τουρισμό ως μια εναλλακτική πρόταση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ελλάδας γενικότερα.

Θα παραστούν και θα μιλήσουν, καθηγητές Πανεπιστημίων από όλη την Ελλάδα. Περίπου 150 σύνεδροι αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων το διήμερο που θα διαρκέσει το συνέδριο.

Υπεύθυνος του συνεδρίου είναι ο κ. Αθανάσιος Κουστέλιος, καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Λέλα Κατεχάκη