Δημιουργία πάρκων αναψυχής στα Τρίκαλα !

kakla_copy

Το θέμα του 3ου Συνεδρίου «Αναψυχή-Ελεύθερος Χρόνος και Αθλητικός Τουρισμός», που θα διεξαχθεί στις 15-16 Οκτωβρίου στο Μύλο Ματσόπουλου, συζήτησε απόψε, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Βάσω Κάκλα, με τον υπεύθυνο του συνεδρίου, καθηγητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Κουτσέλιο.

Το θέμα του συνεδρίου άπτεται της στρατηγικής ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και σε αυτή την βάση στάθηκε η συζήτηση της κ. Κάκλας με τον κ. Κουστέλιο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα πάρκα αναψυχής που μπορούν να δημιουργηθούν στα Τρίκαλα, που αφενός θα καλύψουν τις ανάγκες των δημοτών σε θέματα άσκησης και αναψυχής, αφετέρου θα προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής.

Όπως δήλωσε στο trikalain, η κ. Κάκλα: «Θα ήταν ευχής έργο για τον Δήμο Τρκκαίων η δημιουργία πάρκων αναψυχής, αφού ουσιαστικά την ίδια την φυσική υποδομή των χώρων την έχουμε, όπως είναι το πάρκο του Αγίου Γεωργίου, το πάρκο στο Δροσερό, αλλά και οι όχθες του Ληθαίου ποταμού».

 

Λέλα Κατεχάκη