Μερεντίτη: «Εφιαλτικά τα μέτρα που ψηφίζουμε»

merentiti_4_thumb_medium500_0


«Μερικά από τα μέτρα που ψηφίζουμε δεν είναι απλώς δύσκολα, είναι εφιαλτικά» υπογράμμισε σε δηλώσεις της στο Βήμα fm η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

«Πρέπει όλοι μας –πρώτα η κυβέρνηση– να στρέψουμε το ενδιαφέρον στην ανάπτυξη. Έπρεπε να το έχουμε κάνει ήδη. Δεν είναι τα φοροεισπρακτικά μέτρα. Είναι η ανάπτυξη το κλειδί για την έξοδο από την κρίση και ο περιορισμός της σπατάλης και του κόστους λειτουργίας του Δημοσίου» είπε η κ. Μερεντίτη.

Σχετικά με το μέτρο των αποδείξεων η κυρία Μερεντίτη σχολίασε ότι «το μέτρο των αποδείξεων είναι πολύ σωστό μέτρο, διότι πρέπει όλοι πλέον να αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση. Θα το δούμε τώρα πώς θα καταλήξει, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο τώρα. Θα ακούσουμε από τον κ. Βενιζέλο πού θα καταλήξει, αλλά το βρίσκω ανέφικτο. Θα το δούμε. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι όπως φτάσαμε αναγκαζόμαστε και παίρνουμε μέτρα που πολλές φορές και εγώ τα έχω χαρακτηρίσει άδικα και είναι και αδύνατα. Δεν βρίσκω όμως – και σας το λέω με το χέρι στην καρδιά – άλλο δρόμο».

Τέλος, για τις περικοπές στο Δημόσιο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Είναι δύσκολο έναν άνθρωπο που τον διόρισες –κακώς– να καλείσαι να τον απολύσεις. Είναι πρωτόγνωρο. Αλλά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, δυστυχώς. Πρέπει αμέσως να δώσουν τα στοιχεία για να μπορέσει η κυβέρνηση να κάνει έναν εξορθολογισμό και να πάρει τις σωστές αποφάσεις».

newsbomb.gr