Τα παιδιά χόρεψαν για τη «Φλόγα» σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα

Μια πολύ όμορφη μουσικοχορευτική λαογραφική εκδήλωση για καλό σκοπό, που δεν ήταν άλλος από την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον παιδικό καρκίνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουαρίου), διοργάνωσε η «Φλόγα» Τρικάλων το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων και σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και είχε τον τίτλο «Τα παιδιά χορεύουν για τη Φλόγα». Συμμετείχαν αλφαβητικά παιδικές χορευτικές ομάδες από τους συλλόγους: Κέντρο Χορού Τρικάλων “Τρίκκη”, Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων “ο Ασκληπιός”, Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρα Τρικάλων, Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών, Μορφωτικός Σύλλλογος Ριζωματιανών Τρικάλων, Πολιτιστικός Σύλλλογος Αγίας Μονής, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου και Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

Τα παιδιά χόρεψαν για τα παιδιά που αγωνίζονται στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορούς από όλη την Ελλάδα.