Τα 50χρονα γιόρτασαν τα τοπικά Παραρτήματα Τρικάλων και Καρδίτσας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

DSC03299

Με ιδιαίτερο μήνυμα ξεχώρισαν οι φετινές εκδηλώσεις εορτασμού για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, βρίσκοντας για ακόμη μία χρονιά ενωμένες τις τοπικές Διοικήσεις Καρδίτσας και Τρικάλων.

Οι διοικήσεις γεύτηκαν τη ζεστή φιλοξενία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Τ.Δ. Αγίων Αναργύρων Μουζακίου, κάτω από την σκέπη και ευλογία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Βασίλισσας και των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού. Ο εφημέριος του ναού π. Νικόλαος Δαλαγιώργος με θερμά λόγια ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Είναι μεγάλη Χαρά για όλους εμάς να σας υποδεχόμαστε στο Ναό μας και η συμμετοχή σας για 2η συνεχή χρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή των Αγίων Αναργύρων καταδεικνύουν αυτήν την ενότητα που πρέπει να έχουμε”. Ακόμη επεσήμανε “ότι πρέπει να βλέπουμε τα πάντα με αυτή την αθωότητα των παιδιών που παίζουν και φωνάζουν γύρω από τον Ναό και δεν ξέρουν τι πάει να πει κρίση, ούτε ότι οι τράπεζες έκλεισαν γιατί γνωρίζουν και εμπιστεύονται τους γονείς τους. Κι εμείς ας δούμε τους Αποστόλους το πόσο υπέφεραν, το πόσο στερήθηκαν, αλλά έμειναν πιστοί στον Διδάσκαλό τους, στον Χριστό. Κι εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξη Χριστιανοί ας εμπιστευθούμε το Ουράνιο Πατέρα μας και την Μητέρα μας την Παναγία, διδάσκοντας στους υπόλοιπους, την χαρά και την αισιοδοξία διότι όπως λέγει και ο Προφητάναξ Δαυίδ ” Εάν γαρ και πορευθώ εν μέσω σκιάς θανάτου, ου φοβηθήσομαι κακά, ότι συ μετ΄ εμού ει.”

Τέλος ακολούθησε δεξίωση με την προσφορά της Ενορίας και των μελών της Ι.Ρ.Α. όπου ο π. Νικόλαος Συνεργάτης της Θρησκευτικής Υπηρεσίας και μέλος της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας δώρισε από μία εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας δια να σκεπάζει και να βοηθεί τα μέλη και τις οικογένειες αλλά και ως ανάμνηση αυτής της όμορφης Συνάντησης.

DSC03273

.