Συζητήσεις Αντιδημάρχων με φόντο τις εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων

Είχαν τόσα πολλά να πούνε, μεταξύ τυρού και αχλαδίου, κοινώς μεταξύ τσίπουρου και πεντανόστιμων μεζεδακίων σε γνωστό στέκι της οδού Κονδύλη, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Τρικκαίων Δημήτρης Βασταρούχας και Νίκος Σακκάς. Όχι βέβαια ότι δεν τα λένε και στο Δημαρχείο αυτά που θέλουν, αφού τα γραφεία τους τα χωρίζει μόλις ένας τοίχος.

Τι γίνεται όμως όταν στην παρέα προστίθεται και ο γνωστός και έγκριτος νομικός της πόλης Αποστόλης Γκατζιός; Τότε μοιραία η κουβέντα οδηγείται και περιστρέφεται γύρω από τις επερχόμενες εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων, μιας και ο τελευταίος είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου.

Συζητήσεις, διαβουλεύσεις, παρασκήνιο, συμμαχίες και αποστάσεις ενόψει των εκλογών στους δικηγόρους, έπεσαν πάνω στο τραπέζι με τα μεζεδάκια, με τον Αποστόλη Γκατζιό να φαίνεται πως στην πρώτη του απόπειρα να διεκδικήσει την Προεδρία, να «χτυπάει» στα ίσια τον «αντίπαλο» του και νυν Πρόεδρο Νίκο Γουγουλάκη.

Πάντως οι δύο Αντιδήμαρχοι φέρονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν, ώστε ο Γκατζιός να γίνει φορέας αλλαγής και μιας νέας πλεύσης στα νομικά πράγματα του τόπου. Για να δούμε εν τέλει τι θα καταφέρουν…