ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων- 1η Μάη, ημέρα μνήμης και αγώνα των εργαζομένων

Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς για ενότητα και αγώνα παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο. Η 1η Μάη θα αποτελεί πάντα ημέρα σύμβολο της εργατικής τάξης και απότισης φόρου τιμής στους ηρωικούς αγώνες όσων διεκδίκησαν καλύτερες συνθήκες εργασίες αλλά και όσων ενώνουν  τη φωνή τους για συνέχιση της πάλης, τη διαφύλαξη και την επέκταση των εργατικών δικαιωμάτων.

Η φετινή Πρωτομαγιά θα τιμηθεί μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Η κυβέρνηση της ΝΔ αξιοποιεί την πανδημία του κορονοϊού για να αναδιαρθρώσει της εργασιακές σχέσεις και να γκρεμίσει σημαντικές κατακτήσεις που θωρακίστηκαν με πολύ κόπο τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σημαντικό,  να μην επιτραπεί η κρίση να γίνει ευκαιρία για τα επιχειρηματικά και οικονομικά συμφέροντα που η ΝΔ υπηρετεί. Οι αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές δεν πρέπει να περάσουν. Σε αυτές τις συνθήκες, είναι απαραίτητο όσο ποτέ να μην σταματήσουμε  την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας προοδευτικής και δημοκρατικής πλειοψηφίας για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους αγώνες των εργαζομένων, θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των   5  Επονιτών  στις 10:30 π.μ., την Παρασκευή 1η του Μάη.