Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με Παναθηναϊκό

mpala mpasket

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ, Αθανασίου Διάκου 6 στα Τρίκαλα (2431 101855) στις παρακάτω ώρες: Παρασκευή 31/10 (6-9 το απόγευμα), Σάββατο 1/11 (10-2 το πρωί, 6-9 το απόγευμα), Κυριακή 2/11 (10-2 το πρωί).

Την στιγμή αυτή υπάρχουν προς διάθεση ελάχιστα εισιτήρια των 20 € και ένας αριθμός εισιτηρίων των 15 € οπότε καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι να σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Μετά την σύσκεψη για την λήψη μέτρων του αγώνα την Παρασκευή 24/10 η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί εισιτήρια για τους οργανωμένους φιλάθλους της, δεν θα επιτρέψει την προσέγγιση στο Δημοτικό Κλειστό φιλάθλων με διακριτικά των φιλοξενουμένων.

Ο έλεγχος των εισιτηρίων θα γίνεται περιμετρικά του κλειστού και οι έχοντες εισιτήρια θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Τα τυχόν εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου (Γήπεδο Ποδοσφαίρου) στο οποίο θα υπάρχει ειδική σήμανση. Από το εκδοτήριο αυτό θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους και όσοι τα αγόρασαν ηλεκτρονικά.
(*) Από τα γραφεία της ΚΑΕ συνεχίζονται οι παραδόσεις, ανανεώσεις και αγορές εισιτηρίων διαρκείας.

.