Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM 2014 η Περιφέρεια Θεσσαλίας

14cb6e86 XL

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής, συμμετέχει και φέτος ως συνεκθέτης του Ε.Ο.Τ., στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (World Travel Market) 3-6 Νοεμβρίου 2014, εκπροσωπώντας θεσσαλικούς φορείς και επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τους τουριστικούς προορισμούς της περιφέρειας μας τις δραστηριότητες, που προσφέρει για τους επισκέπτες.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση World Travel Market αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως. Οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 50.000, ενώ σε αυτή συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει για άλλη μια φορά σε αυτό το παγκόσμιο τουριστικό γεγονός.

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Σποράδων κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, που θα συμμετάσχει, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς, τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες καθώς και με δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον θεματικό τουρισμό για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και την παρουσίαση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην μεγάλη αυτή έκθεση Τουρισμού.

.