Συνδρομή των Τρικάλων στην διάδοση του αθλήματος του χάντμπολ σε όλη την χώρα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα το πρωί στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων, άθληση με παιχνίδι χάντμπολ, με street games, παιχνίδι στο δρόμο, για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας.

Ο δήμος Τρικκαίων δήλωσε αμέριστος συμπαραστάτης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, όπως είναι το όνομα του Χάντμπολ, με σκοπό την διάδοση του αθλήματος, όπου τα Τρίκαλα θα αποτελούν  σημεία αναφοράς.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται η συνεργασία και συνδρομή μεταξύ των δύο μερών, ώστε το ερχόμενο Φθινόπωρο να γίνει επανάληψη της σημερινής ενέργειας, με εμπλουτισμό των δράσεων και συμμετοχή περισσότερων μαθητών.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο του trikalaIN, περιχαρής ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με τους εκπροσώπους της διοργάνωσης, τον  Κώστα Σταματιάδη Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ και την Χριστίνα Γαλανοπούλου γυμνάστρια, υπεύθυνη εθελοντισμού και νέας γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και συντονίστρια του δικτύου ΕΔΔΙΠΠΥ, για την μεταξύ τους συνεργασία.