Συνάντηση Σκρέκα- Μιχαλάκη

skrekas-mixalaki_copy

 

 

 

 

Για τα ανοιχτά, σημαντικά, ζητήματα του Νομού Τρικάλων συζήτησαν ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, το πρωί της Παρασκευής.

Οι δυο έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερα καλή συνεργασία τους τελευταίους μήνες προωθώντας την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής στον Νομό, αλλά και την δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων ώστε να γίνουν νέες επενδύσεις στην περιοχή μας.

Σε δήλωσή του ο κ. Κ. Σκρέκας τόνισε: «Είναι σημαντικό που στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκεται ο Χρήστος Μιχαλάκης, ένας άνθρωπος ακούραστος, που πραγματικά φροντίζει για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά θέτει και υψηλούς στόχους για την ανάπτυξη της περιοχής. Η συνεργασία τους τελευταίους εφτά μήνες είναι άψογη, από κοινού προωθούμε σημαντικά θέματα στα αρμόδια Υπουργεία και είμαι βέβαιος πως με τη βελτίωση των δεδομένων στην Ελληνική οικονομία, πολλά περισσότερα θα πετύχουμε για τον τόπο μας».

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης σημείωσε από την πλευρά μας: «Ο Κώστας Σκρέκας είναι ένας νέος άνθρωπος, ανοιχτός σε προτάσεις και συνεργασίες. Είναι στο πλευρό της Περιφερειακής Ενότητας και δείχνει αγωνία για την προώθηση των αιτημάτων μας προς την κεντρική εξουσία. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι και τους επόμενους μήνες ώστε να πετύχουμε υψηλούς στόχους για τον Νομό Τρικάλων».

 

 

 

.