Συμμετοχή του Δημ. Παπαστεργίου στην δημόσια συζήτηση την Τρίτη 13/5/2014 στο Δημαρχείο

IMG 3564

Συντονίζουν οι αγωνιζόμενοι «απολυμένοι» δημοσιογράφοι της ΕΡΑ στα Τρίκαλα. Ελπίδα Κουτσογιάννη και Αλέξανδρος Ζαούτσος

Σήμερα Τρίτη 13 Μαΐου 2014, στις 5 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα συμμετάσχει στην δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Τριικκαίων που διοργανώνει η ΕΡΑ και η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Η εκδήλωση– συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων Τρικάλων με τους απολυμένους δημοσιογράφους της ΕΡΑ, Ελπίδα Κουτσογιάννη και Αλέξανδρο Ζαούτσο θα καλυφθεί τηλεοπτικά (σε απευθείας μετάδοση) από το THESSALIA TV, την ΕΡΑ Θεσσαλίας (και διαδικτυακά μέσω του ertopen.com) καθώς και από το trikalacity.gr.

Ο χρόνος των απαντήσεων ορίζεται στα 2 λεπτά, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διευκρινιστικής ερώτησης από τους δύο δημοσιογράφους της ΕΡΑ. Στη διευκρινιστική ερώτηση ο χρόνος απάντησης ορίζεται στο 1 λεπτό. Στους τρεις πρώτους κύκλους των ερωτήσεων, θα υποβληθούν στους έξι υποψηφίους δημάρχους κοινές ερωτήσεις. Από μία δηλαδή που θα απαντηθεί και από τους έξι.

Μετά την διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης, το κοινό θα μπορεί να υποβάλλει τις ερωτήσεις του επωνύμως και γραπτώς. Δεν μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών

.