Συγκέντρωση Μετώπου Λαού για τους πλειστηριασμούς

       ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

                                       (που αρχίζουν την άλλη βδομάδα)

    

     Τράπεζες και κυβέρνηση ξεκινούν αυτές τις μέρες νέα επίθεση σε βάρος της πρώτης κατοικίας και γενικά της εναπομείνασας λαϊκής περιουσίας.

     Χιλιάδες πλειστηριασμοί είναι στα σκαριά και μερικοί ξεκινούν απ’ την επόμενη εβδομάδα. Αφήστε που μερικοί δεν σταμάτησαν ποτέ να γίνονται και υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν ήδη τα σπίτια τους.

    Οι πολλές συζητήσεις, η παθητική αναμονή και η αδράνεια δεν ταιριάζει σε κανένα. Στην επί θύραις εγκληματική δράση (ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΟ!) τραπεζών, κυβέρνησης και ΕΕ πρέπει ν’ απαντήσουμε με τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!

     Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, που πάντα συμμετείχε ενεργά στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, επειδή την ερχόμενη Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη σε συμβολαιογραφικά γραφεία της πόλης μας γίνονται πλειστηριασμοί και συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, καλεί την Πέμπτη 10/09 και ώρα 8.30 μ.μ. στο ΚΑΦΕ ΛΗΘΑΙΟ (παραποταμίως, πρώην ΚΤΕΛ) σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές για να αποτρέψουμε τους επερχόμενους πλειστηριασμούς:

à ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! Αν θέλει να έχει σπίτι και να μην περάσει στα χέρια του τραπεζίτη!

à ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!